Winkelmandje

WENDY SEINEN EXPERT IN PERMANENTE MAKE-UP + BEAUTY & WELLNESS

Ontspanning, verzorging, wellness, permanente make-up dat is wat ik u bied. Met veel plezier en voldoening werk ik al 15 jaar als schoonheidsspecialiste. Dat deed ik al vanuit mijn salon in Groningen en sinds 2022 ook vanuit Hoogeveen.

Mijn vak is prachtig en blijft me uitdagen. Mijn producten kies ik met veel zorg, behandelingen ontwikkelen zich voortdurend en ik volg cursussen en trainingen. Zo voltooide ik de opleiding voor cosmetische micro-pigmentatie bij Skinquip (dé Nederlandse vakschool op dit gebied) waardoor ik inmiddels gespecialiseerd ben in Permanente make-up; een erg mooi onderdeel van mijn vak. Mijn passie deel ik graag met anderen en daarom geef ik inmiddels ook les aan de vakschool.

Naast Permanente make-up kun je in mijn salon Skin2Impress ook terecht voor heerlijke Wellness & Beauty Treatments voor optimale ontspanning en een stralende look, ook het verwijderen of lichter maken van oude permanente make-up behoort tot de mogelijkheden. Mijn salon Skin2Impress vind je in Groningen en sinds juni 2022 ook bij Beauty Skincare in Hoogeveen.

Een kort overzicht van de behandelingen vind je hier op de website, en je kunt online een afspraak inplannen. Kijk voor meer uitgebreide informatie over Permanente make-up en de andere behandelingen op: www.skin2impress.nl

Ik hoop je snel te ontmoeten,

Wendy Seinen

PERMANENTE MAKE-UP

Permanente make-up (PMU) kan voor iedereen een oplossing zijn of het nou is omdat we een druk leven leiden en het juist belangrijk is om er verzorgd en goed uit te zien, of omdat je voor gemak kiest. We gunnen onszelf voor het aanbrengen van make-up vaak maar weinig tijd. Zou het niet ideaal zijn om op te staan met een stralend gezicht? Dit stralende gezicht kan ik je bieden met permanente make-up: wakker worden op je mooist met een frisse natuurlijke ogende look.

SWISS COLOR

Ik heb bewust gekozen om te werken met het merk Swiss Color. Dit is een absoluut toonaangevend merk in de wereld van permanente make-up als het gaat om pigmenten en pmu-apparaten, deze voldoen dan ook aan de hoogste en laatste eisen op Europees niveau en zijn ECHA en REACH 2022 compatible. Skin2Impress is GGD goedgekeurd, en werkt dus volgens de richtlijnen en hygiëne eisen.
Locatie
Beauty Skincare
Alteveerstraat 11
7906 CA Hoogeveen
Tel: 06 - 1381 8059
Openingstijden
Dinsdag: 9.00 - 17.30
Woensdag: 9.00 - 17.30
Donderdag: 9.00 - 17.30
Vrijdag: 9.00 - 12.00