Winkelmandje

Permanente Make-up/PMU

Wat is PMU?

Er wordt nog vaak gedacht dat permanente make-up hetzelfde is als tatoeëren, echter een tatoeage wordt veel dieper in de huid geplaatst dan PMU. Doordat we minder diep werken in de huid vervaagt permanente make-up na verloop van tijd (over het algemeen na 1 à 2 jaar) door o.a. ultraviolet licht en het natuurlijk vernieuwen van de huid. We spreken dan ook wel van semi permanente make-up. Aangeraden wordt om PMU na 1 of 2 jaar te laten bijwerken om een optimaal resultaat te behouden.

Voorafgaand aan een behandeling vindt er altijd een intakegesprek plaats, tijdens deze afspraak wordt alles uitgelegd over de behandeling, risico’s en de nazorg die je nauwkeurig moet volgen om een goed resultaat te garanderen. We bespreken eventuele contra-indicaties en nemen een gezondheidsverklaring/toestemmingsformulier door.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Om het beste resultaat te bereiken bestaat een PMU-behandeling bij Skin2Impress altijd uit 2 sessies, welke plaatsvinden met een tussenpose van 6 a 10 weken. Tijdens de eerste behandeling wordt de kleur en de vorm bepaald, pas als u volledig tevreden bent beginnen we met pigmenteren. Een eerste behandeling duurt gemiddeld 2,5 à 3 uur. Het pigmenteren wordt door de meesten niet als een zeer pijnlijk ervaren, maar kan door middel van verdovende crème (EMLA) verdoofd worden, deze dien je zelf mee te nemen en kun je op recept via de huisarts krijgen.

Na de behandeling is de pigmentatie altijd donkerder dan het uiteindelijke resultaat, hier hoef je dus niet van te schrikken, de kleur zal nog met ruim 40% afnemen. Daarnaast ontvang je de duidelijke uitleg over hoe je de pigmentatie thuis dient te verzorgen, hiervoor ontvang je een verzorgingsproduct (alleen bij wenkbrauwen en lippen) welke bij de prijs zit inbegrepen. Het is uiterst belangrijk om dit advies goed op te volgen, alleen dan zal de pigmentatie goed zichtbaar blijven.

Tijdens de tweede sessie zullen we de puntjes op de i zetten, ik zal de accenten en de kleur bijwerken waar dat nodig is, zodat het gewenste resultaat bereikt wordt.

Kies voor kwaliteit!

Ik heb heel bewust gekozen voor het werken met Swiss Color pigmenten, deze pigmenten bieden de garantie op absolute topkwaliteit permanente make-up. Ik heb een volledig erkende opleiding (geen
2-daagse cursus) allround permanente make-up specialist, afgerond bij SkinQuip de vakschool voor Cosmetische en Medische micro-pigmentatie. Skin2Impress in Hoogeveen is GGD gecertificeerd en voldoet aan alle hygiëne eisen.


PMU Wenkbrauwen:
Door de nieuwste technieken voor permanente make-up is het tegenwoordig mogelijk om prachtige, natuurlijk ogende wenkbrauwen te creëren. PMU kan de vorm van de eigen wenkbrauwen corrigeren en ‘voller’ doen lijken; dit kan gewoon in jouw natuurlijke haarkleur. Op ieder moment van de dag een verzorgd uiterlijk!

● Powderbrows/Poederschaduw
● Hairstrokes

Duur: 180 min € 380,- (Incl. 1 nabehandeling en aftercare)


PMU Eyeliner:
Een smalle of een wat vollere eyeliner, een strakke of meer poederige kohllijn, of liever een infralash: deze techniek geeft een subtiele pigmentatie tussen de wimperhaartjes, dit zorgt voor een optisch vollere oogopslag en kan zowel boven als onder gezet worden. Met permanente make-up eyeliners zijn er tal van mogelijkheden en heb je altijd stralende ogen!

● Infralash boven Duur: 120 min € 225,-
● Infralash onder- en boven: Duur: 180 min € 260,-
● Eyeliner boven: Duur: 120 min € 280,-
● Eyeliner onder: Duur: 90 min € 180,-
● Eyeliner onder- en boven: Duur: 180 min € 350,-

(Alle eyeliner behandelingen zijn incl. 1 nabehandeling)


PMU Full Lips:
Voor een mooie lipcontour en vollere lipkleur. PMU voor de lippen kan in een sprekende kleur maar ook in een natuurlijke teint zo dicht mogelijk bij jouw eigen lipkleur.

Ombre Lips hierbij wordt een lipliner uitgeschaduwd naar binnen toe.
Full Lips hierbij worden de lippen volledig ingevuld.

Duur: 180 min Ombre Lips € 410,- (Incl. 1 nabehandeling en aftercare)
Duur: 210 min Full Lips € 445,- (Incl. 1 nabehandeling en aftercare)


Touch up Permanente make-up:
Door Uv-straling en het natuurlijk vernieuwen van de huid worden pigmenten geleidelijk lichter, daarom adviseer ik altijd een touch-up na 1 à 2 jaar. Bij deze opfrisbehandeling kijken we hoe de kleur zich heeft ontwikkeld en geef je jouw permanente make-up net weer dat beetje extra!

Vanaf € 100,-


Permanente make-up verwijderen of lichter maken met Swiss Color X-Removal:
Ben je niet meer tevreden met jouw permanente make-up? Heb jij bijvoorbeeld permanente make-up die verkleurd is, te donker of de verkeerde vorm heeft? Ook hier heeft Swiss Color een oplossing voor. We kunnen dit op een veilige manier verwijderen, lichter maken of corrigeren met Swiss Color X Removal. Afhankelijk van de oude PMU kan het aantal behandelingen variëren, gemiddeld zijn er ongeveer 1 tot 3 behandelingen nodig. Meer info op www.skin2impress.nl/behandelingen/swiss-color-x-remove.nl

Duur: 45-60 min € 100,- tot € 130,- per behandeling. (Incl. aftercare)
Locatie
Beauty Skincare
Alteveerstraat 11
7906 CA Hoogeveen
Tel: 06 - 1381 8059
Openingstijden
Dinsdag: 9.00 - 17.30
Woensdag: 9.00 - 17.30
Donderdag: 9.00 - 17.30
Vrijdag: 9.00 - 12.00