Winkelmandje

Afspraak maken

Uitleg afspraak maken

Ben je nog niet eerder geweest klik dan op “Eerste bezoek + intake” en kies je behandeling. Samen gaan we kijken wat je wensen zijn en welke behandeling daar het beste bij past.

Het is helaas niet meer mogelijk een afspraak te maken voor losse elementen zoals epileren of verven wenkbrauwen of waxen. Dit kan alleen geboekt worden in combinatie met een gezichtsbehandeling.

Uitleg over de behandelingen kunt u vinden op de pagina werkwijze.

Bij verhindering graag 48 uur van te voren uw afspraak annuleren, anders zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Ook vergeten afspraken worden in rekening gebracht.

Werkwijze

Beauty Skincare staat voor huidverbetering & huidverjonging. Dat begint meteen bij onze eerste afspraak. Deze eerste afspraak bij Beauty Skincare noemen wij: START YOUR SKINCARE. Waarom? Met deze kennismakingsbehandeling heb je de sleutel naar de perfecte huid in handen. Samen brengen we jouw huid naar een topniveau. Want een gladde stralende huid, dat is het resultaat dat jij jezelf toewenst. Hoe ziet de eerste afspraak er uit? Lees verder en kom meer te weten over onze unieke werkwijze.

START YOUR SKINCARE (jouw eerste afspraak)

 • Stap 1: Huidanalyse met de Observ 520
 • Stap 2: Uitgebreide SKINTAKE
 • Stap 3: Persoonlijk stappenplan
 • Stap 4: Behandeling
Totale duur: 120 minuten
Prijs: €135,-
   Locatie
   Beauty Skincare
   Alteveerstraat 11
   7906 CA Hoogeveen
   Tel: 06 - 1381 8059
   Openingstijden
   Dinsdag: 9.00 - 17.30
   Woensdag: 9.00 - 17.30
   Donderdag: 9.00 - 17.30
   Vrijdag: 9.00 - 12.00