Make-up masterclass

Wil jij leren hoe je een natuurlijke make-up look creëert die makkelijk in je dagelijkse routine past? 

Bezoek onze live make-up masterclass op 22 november en leer professionele tips en tricks.

Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, onze make-up masterclass biedt alles wat je nodig hebt om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

*Na afloop ontvang je een gratis goodiebag! 

Wat ga je leren?

Tijdens deze live masterclass van anderhalf uur leer je stap voor stap de technieken die professionele make-upartiesten gebruiken, maar dan met een focus op een natuurlijke, dagelijkse look.

We zorgen ervoor dat je na afloop de vaardigheden hebt om moeiteloos een professionele make-up routine in je dagelijkse leven te integreren.

Make-up masterclass

Wil jij leren hoe je een professionele, natuurlijke make-up look creëert die makkelijk in je dagelijkse routine past? 

€97,-/€27,-

*Na afloop ontvang je een gratis goodiebag! 

Wat kun je verwachten?

Bij onze masterclass draait het niet alleen om het aanleren van make-uptechnieken, maar ook om het gebruik van hoogwaardige, verantwoorde producten. 

We werken uitsluitend met de vegan en duurzame make-up van het premium merk Delilah Cosmetics.

Over delilah...

Delilah Cosmetics is 100% veganistisch, wat betekent dat er geen dierlijke ingrediënten worden gebruikt in hun producten. 

Daarnaast zijn ze gecertificeerd cruelty-free, wat inhoudt dat er geen enkel product of ingrediënt is getest op dieren.

Ook zet Delilah zich in voor duurzaamheid.

De verpakkingen zijn zorgvuldig ontworpen, met de focus op het verminderen van afval en het gebruik van recyclebare materialen.

De producten zijn ontwikkeld met huidvriendelijke formules die geschikt zijn voor alle huidtypen, zelfs voor de gevoelige huid. 

Zonder schadelijke chemicaliën, parabenen of sulfaten, zorgt de make-up voor een gezonde en stralende teint, zonder de huid te irriteren.

Delilah Cosmetics doet geen concessies aan kwaliteit. De make-up is rijk aan pigment, langhoudend en makkelijk aan te brengen.

Van een zijdezachte foundation die je huid laat ademen tot intense kleuren die je ogen laten stralen, de producten van Delilah helpen je om een professionele look te creëren die de hele dag mooi blijft zitten.

*Na afloop ontvang je een gratis goodiebag! 

Video’s

Ik ben Riejanka,

De afgelopen 15 jaar heb ik mij verdiept in de wondere wereld van visagie en kleuranalyse. Ik geloof niet in een ‘one look fits all’ maar juist dat de mix make-up en kleur de geheime formule is voor een complete look.

Inmiddels heb ik meer dan 200 (!) dames mogen voorzien van een dag-, avond- of bruidsmake-up  en sinds 2024 bundel ik al mijn kennis in het geven van masterclasses zodat jij ook zelf aan de slag kan met het creëren van een professionele, natuurlijke make-up look die in je dagelijkse routine past.

*Na afloop ontvang je een gratis goodiebag! 
Kleding, kleur en stylingadvies

Veelgestelde vragen

Deze exclusieve make-up masterclass wordt gegeven op vrijdag 22 november en vrijdag 20 december om 10.00 uur.

Per masterclass zijn er maximaal 4 tickets beschikbaar. We willen de groep graag klein houden zodat iedereen de volledige aandacht krijgt.

Ja, er zijn maximaal 4 tickets beschikbaar. Wil je met je vriendin/moeder/dochter komen, bestel dan meteen voor het aantal personen met wie je wilt komen.

Nadat je hebt afgerekend, ontvang je binnen 10 minuten een email met daarin een link waar je online de masterclass kan inplannen. Heb je geen email ontvangen? Check dan even je spam-mail.

We begeleiden jou naar de aller beste versie van jouw huid!